»
S
I
D
E
B
A
R
«
Jag återigen ägnat hela dagen åt surfande
December 5th, 2012 by admin

Nu har jag suttit framför datorn hela dagen igen. Blir lätt så numera för min del. Inte så konstigt kanske, för jag ju ständigt på jag efter relevant domain information dessa dagar. Jag köper nämligen en hel del domäner och sådant som släpps och innan man slår till på något sådant, så vill man så klart ha så mycket information om grejerna som möjligt. Eller hur, annars är det ju svårt att veta vad man får och egentligen betalar för och en sådan situation är naturligtvis inte acceptabel när man verkar på min nivå. Jag är rätt säker på den här saken, min analys är sedan länge klar på det här området och jag har svårt att föreställa mig att något mer behöver tilläggas. I och för sig är det rent generellt dumt att utesluta saker i ett tidigt alltför tidigt skede så där, men just i detta fall känner jag mig tämligen safe alltså.


Leave a Reply