»
S
I
D
E
B
A
R
«
Problem som troligtvis går att lösa nu
December 5th, 2012 by admin

Jag har ett stort problem som jag misstänker är relativt vanligt här. Det är nämligen så att jag försöker bygga upp ett smärre nätverk av sajter och bloggar här och nu börjar det dels bli svårt hålla en fyllgod överblick över hela schabraket. Plus det att jag helt klart behöver fler unika IP-nummer. Nu går tydligen den biten att lösa genom att man använder sig av seo hosting . Nu är jag lite osäker på hur det egentligen går till men tydligen ska det vara mycket effektivt på alla plan. IP får man drösvis av men samtidigt går det tydligen att komma åt allt via samma inloggning, något som tycker är mycket smidigt på alla sätt och vis. Lutar alltså starkt åt att jag kommer använda mig av sådan här tjänst i någon mån. Nu är jag förstås lite osäker på priser och så men spelar troligtvis ingen roll nu.


Leave a Reply